top of page
Zoeken
  • lukvin1

Niet veel zin.

We moeten binnenblijven de komende weken.

En het weer werkt ook al niet mee, het is somber en grauw.

Ik had me zo verheugd op vorst of sneeuw het afgelopen weekend, dat viel tegen.

Ik ben heel even in de tuin geweest en natuurlijk heb ik geluk dat ik ’a house with a view’ heb. Ik ben benieuwd of jullie nog aardige sneeuwfoto’s hebben kunnen maken.En nu is het eigenlijk gewoon binnenblijfweer. Je kunt een portret maken van een huisgenoot, van jezelf of van je huisdier, je kunt eten fotograferen, met een glazen bol aan de gang, olie op water met een gekleurd velletje papier eronder, spelen met beweging, noem maar op.

Een dankbaar onderwerp is bloemen of planten, mooie structuren vinden in een blad.
Vandaag heb ik een uurtje in de tuin gewerkt en daar vind je toch ook best veel wat je kan fotograferen. Vooral de uitgebloeide hortensia kan erg mooi zijn momenteel.

Door het jaar heen verzamel ik uitgebloeide bloemen en daar kan je echt heel veel plezier van hebben.


Maar ja, ik moet altijd naar buiten. lopen, fietsen.

Ik ga elke dag voor de zonsopkomst, ik loop altijd naar het licht toe en het is elke dag anders. Elke dag is het weer iets eerder licht, het is zo’n mooi moment van de dag en als je het op kan brengen is het echt een aanrader.

In de regen fotograferen is ook leuk en ga eens naar de Waalhaven op een dag met zon en weinig wind en dan hoef je alleen maar naar beneden te kijken....je weet niet wat je ziet...

elke keer weer een verrassing.


Ik heb niet veel te vertellen deze week, ik vind het allemaal erg saai deze tijd.

Ik hoop dat jullie er meer zin hebben dan ik momenteel, want ik heb last vanVolgende week beter dan maar.

Maak er wat van en tot....OOIT!


14 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Fietsen

1 comentario


Miembro desconocido
16 feb 2021

Toch heb je hier leuke beelden in dit blog staan. Die met de sneeuw zien er sfeervol uit en de structuur, bloem en reflectie foto's heb je toch maar weer gemaakt.

Goed van jou dat je vol blijft houden met je loopje !

Me gusta
bottom of page