top of page
Zoeken
  • lukvin1

Wat heb jij gemist?

Nu we (misschien) aan het voorlopige einde van de Pandemie zijn en bijna alles weer mogelijk is ben ik eens na gaan denken wat ik nou uiteindelijk het meest gemist heb (buiten het contact met je familie en vrienden).

Het fotograferen niet, ik kiek altijd wel, maar wel gemist heb ik de Fotoclub in de Brinkhoeve.

Het fijne van fotograferen is dat je bijna geen beperkingen hebt, je kan elke dag, bij elk weer, op bijna elke plaats, fotograferen.

Maar toch, om de een of andere reden heb ik voor mijn doen heel weinig gefotografeerd, wel gekiekt, maar foto’s die zó goed zijn om voor het nageslacht te bewaren zijn er niet.

Wat ik het meest gemist is de musea ,de film en de dierentuin.

Ik ben best een frequente bezoeker van musea, ben dol op moderne kunst.

En...je kan er van die leuke foto’s maken.


Bovenstaande Foto is in het Gemeentemuseum Schiedam gemaakt, één van de fijnste musea in de Regio, nu helaas gesloten voor renovatie.

Tijdens de Pandemie heb ik regelmatig OpenluchtKunst bezocht. Gewoon op de fiets stappen en naar de stad fietsen naar de VOS, vlakbij het Marconiplein of de levensgrote VLECHT op de Westersingel.of bijv. richting Delft rijden naar Moeder Aarde of naar Stichting Landart Delft.

Het is een leuke fietsritje langs de Schie en Ackerdijkse plassen, daarna een wandeling langs de kunstwerken, waarvan de bekendste w.s. De TULPENVAAS is, die kan je vanaf de A13 zien.
Dus ben ik blij dat ik weer kan, lekker op mijn gemakkie naar het Fotomuseum, De Kunsthal, het Maritiemmuseum.

Één van de leukste uitjes vind ik een dagje Den Haag , eerst naar het Kunstmuseum en daarna naar het Fotomuseum ernaast. Er is trouwens een mooie tentoonstelling in het Fotomuseum Den Haag: Borealis-Life in the woods.


En in november kunnen in het Depot van Museum Boymans, vanaf 29 juli kan je kaarten bestellen! Op het Museumplein kan je zulke mooie foto’s maken van het prachtige kunstwerk. Op deze foto staan Mario en ik op de voorgrond.


Tijdens het IFFR Filmfestival hebben we een avond een beamer geleend en de schilderijen van de muur gehaald en 2 stoelen ervoor gezet. Zo hebben we naar de openingsfilm gekeken,

het was superleuk!

En volgende week gaan we weer gewoon met een kaartje, de vouchers opmaken van de Pathé en Lantaren/het Venster.


En dan weer naar Blijdorp, lekker op zondagochtend vroeg, meestal met een paar (oudere) meiden met een camera of telefoon, en koffie en een patatje.
En mijn lievelingsdiertje


Dus er zijn weer veel dingen om ons op te verheugen! Ga doen waar jij je heel erg op verheug!

Geniet ervan, ga er op uit, blijf voorzichtig en tot snel!
24 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Fietsen

1 commentaire


Ik ben een geboren en getogen Delftenaar, tot wel mijn 15e jaar ongeveer, maar die kunstwerken zijn mij onbekend. Ga er zeker nog eens kijken, ook op de fiets natuurlijk want dat Midden Delfland is super. De foto’s zijn weer erg leuk Luk.

Tot gauw hoop ik.

J'aime
bottom of page