top of page
Zoeken
  • lukvin1

In the picture

Wat leuk om te zien dat er geregeld leden van onze Fotoclub meedoen met In the Picture.

Toen ik vorige week het onderwerp Bewegende Natuur voorbij zag komen toen dacht ik al: dat wordt een Mariannetje! En ja hoor, bij de 5 beste foto’s . En ook Adrie, Leo en Tineke kregen een vermelding.

Ik ben er zelf nog niet toegekomen om een foto in te sturen omdat Ik meestal geen inspiratie heb, maar ik geniet van de inzendingen van anderen hoor!

Deze week is het onderwerp Muziek, ga er eens mee aan de slag!

Ik kom niet verder dan: Twee emmertjes water halen!Op naar de zomer! Maar we moeten er lang op wachten dit jaar!

Ik ben tegenwoordig al blij met een dag droog en 13 graden.

Afgelopen week was ik met de fiets naar Zeeland en daar schijnt altijd de zon.

Met de storm van vrijdag in de rug vlogen we over de Brouwersdam, langs de Grevelingen, over de Haringvlietbrug weer naar huis.

Thuis wacht de tuin, maar ik vind het te koud.

De tulpen en andere bollen zijn uitgebloeid en die uitgebloeide bollen kunnen erg fotogeniek zijn.Het is echt weer om in huis wat te fotograferen, vorig jaar in de Lockdown verzon ik allerlei projectjes voor mezelf om de tijd te doden.

b.v. CREATIEF MET AARDBEIENEen oud sieradendoosje gevuld met aardbeien maakt een mooi plaatje en ik vind het leuk om dingen te verzinnen. gewoon een leuk plaatje verzinnen, dingen die niet bij elkaar horen.

Ik word er echt vrolijk van.

Ik zal jullie de rest besparen, maar op deze manier kan je allerlei projectjes maken, B.v. met asperges. Verschillende soorten sla, of neem gewoon één plant met een mooi blad: je kan er tientallen verschillende foto’s van maken.


Zo zijn er zoveel mogelijkheden om binnen te fotograferen!

Maar het liefs ben ik natuurlijk buiten, tuinen, fietsen en mijn loopjes.

Ik kijk nog steeds naar stoelen, het liefs een beetje oud, kapot of op een rare plaats.

Voorlopig is deze mijn favoriet.Natuurlijk omdat er een vogeltje op staat!

Ik hoop dat jullie nog steeds evenveel plezier hebben met fotograferen als ik.

Tot ooit......28 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Fietsen

2 Comments


Jazeker de zomer laat op zich wachten. Gelukkig ben je goed in het inspireren Luk. De foto’s zijn mooi en de ideeën leuk. Alweer bedankt voor je blog, tot de volgende…

Like

Leo Luijten
Leo Luijten
May 23, 2021

Weer een leuke blog Luk en ja de zomer mag nu wel eens beginnen.

Ik heb net mijn foto voor in de picture ingestuurd. Ik heb me laten inspireren door Birds van Anouk.

Like
bottom of page