top of page
Zoeken
  • lukvin1

Allemaal beestjes

Het fotouitje naar Tiengemeten was leuk, leuk gezelschap, mooi weer, koffie op zijn tijd, kortom, niks mis mee zou je denken.Maar och jongens, wat een jeuk houd je aan zo’n dagje over. Ongemerkt vliegen ze rond tot dat ze op je lijf landen.

Wat een jeuk heb ik gehad en waar ze allemaal geprikt hebben zal ik jullie besparen, maar ik kan jullie verzekeren dat het op de raarste plekken was.

En het duurde dagen voordat het een beetje over was, ik heb nu alleen nog maar last van kapot gekrabde plekjes🤪

Terwijl we allemaal zo’n beetje kapoentjes stonden te kieken werd je van achter aangevallen door een meute muggen.


Het levert wel meestal leuke plaatjes op die insecten. en ze zorgen natuurlijk voor de verspreiding van stuifmeel , dus goed voor de natuur.

Ook in mijn tuin kan ik werkelijk genieten van alle beestjes die er rond vliegen en neem ik soms een stoel erbij en ga zitten kijken en kieken.


Ook onderweg op de fiets of tijdens een loopje vliegt er momenteel veel rond, vooral in het fluitenkruid zitten veel insecten.

Heel leuk om dan macrofoto’s te maken. Maar ja ik heb natuurlijk nooit een statief bij me, dus maar hopen dat het een beetje scherp wordt, en soms heb ik geluk.🍀

Onderstaande vind ik zelf wel goed gelukt. Zo‘n Lieveheersbeestje is natuurlijk heel kleurrijk en fotogeniek.

Dus het zijn soms geen macrofoto‘s met de juiste scherpte en zo, maar ik vind het leuk om te doen en dat is het belangrijkste van fotograferen voor mij. Ik ken mijn beperkingen.

Maar ik ben wel van plan om een statief te kopen…misschien helpt het…


Momenteel ben ik, naast het uitzoeken van foto’s voor mijn kleinkinderen, en veel foto’s weggooien ook kleine kaartjes aan het maken, ik heb er al 10 verkocht, nou dat wordt kassa!😜
Veel geluk!

Groetjes en tot kijk op een CLUBAVOND of een uitje!

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Fietsen

Comments


bottom of page